Μπάγερν: Δημόσια στήριξη Ρουμενίγκε στον Νίμπελ!

Μπάγερν: Δημόσια στήριξη Ρουμενίγκε στον Νίμπελ!

Gazzetta team
Μπάγερν: Δημόσια στήριξη Ρουμενίγκε στον Νίμπελ!

bet365

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η Μπάγερν Μονάχου στήριξε δημοσίως τον Αλεξάντερ Νίμπελ, έναν παίκτη δηλαδή που θα ανήκει στην βαυαρική ομάδα από το καλοκαίρι.

Φουλ δραστήρια η Μπάγερν Μονάχου, ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Ο βαυαρικός σύλλογος ανανέωσε τα συμβόλαια του προπονητή Χάνσι Φλικ, των Τόμας Μίλερ και Αλφόνσο Ντέιβις, ενώ προσπαθεί να βρει την «χρυσή» τομή με τον Μάνουελ Νόιερ.

Ο πολλά υποσχόμενος Αλεξάντερ Νίμπελ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Σάλκε, ενδέχεται να είναι, σε βάθος χρόνου, ο διάδοχος του αρχηγού της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανίας.

Τι θα συμβεί, όμως, την επόμενη σεζόν, εφόσον παραμείνει ο Νόιερ; Ποιος θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας; Ο μάνατζερ του αναπληρωματικού Σβεν Ούλραϊχ, Γιούργκεν Σουαμπ, υποστήριξε ότι «ο Ούλραϊχ είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην ομάδα και υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόκτηση του Νίμπελ. Κάποιοι, μάλιστα, θεωρούν ότι αυτή η κίνηση ενόχλησε τον Νόιερ και γι' αυτό υπάρχει πιθανότητα αποχώρησής του».

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τον βαυαρικό σύλλογο και ως «απάντηση» για τις παραπάνω δηλώσεις, ο εκτελεστικός διευθυντής Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έκανε δήλωση στήριξης στον 23χρονο τερματοφύλακα.

«Όσοι παίρνουν τις αποφάσεις στην Μπάγερν, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής Χάνσι Φλικ (σ.σ. ο οποίος δήλωσε πρόσφατα πολύ ικανοποιημένος με την προσφορά του Ούλραϊχ), είναι πολύ χαρούμενοι που ο Αλεξάντερ Νίμπελ θα ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου από την επόμενη σεζόν» υποστήριξε ο Ρουμενίγκε σε επίσημη ανακοίνωση, προσθέτοντας για τον νεαρό γκολκίπερ πως «είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες στην Ευρώπη και ένας σημαντικός παίκτης για το μέλλον της ομάδας μας».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα