Πιτσιρικάς φτιάχνει με LEGO όλα τα γήπεδα της Bundesliga! (pics)

Gazzetta team
Πιτσιρικάς φτιάχνει με LEGO όλα τα γήπεδα της Bundesliga! (pics)

bet365

Ο 12χρονος Τζο Μπράιαντ συνδύασε το πάθος του για τα Lego και την Bundesliga και βάζει στόχο να αναπαραστήσε και τα 18 γήπεδα των ομάδων, με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Ένα πιτσιρίκι από την Αγγλία βάλθηκε να μας κάνει να νοσταλγήσουμε ακόμα πιο έντονα το ποδόσφαιρο και την δράση στη φετινή σεζόν.

Ο 12χρονος Τζον Μπράιαντ, μανιακός με τα τουβλάκια της LEGO και το γερμανικό ποδόσφαιρο, έβαλε στόχο να δημιουργήσει ρέπλικες για όλα τα γήπεδα των ομάδων της Bundesliga και ήδη έχει ολοκληρώσει τέσσερα. Αυτά των Φράιμπουργκ, Στουτγκάρδης, Χέρτα Βερολίνου και Βέρντερ Βρέμης, με τις δύο τελευταίες να φιλοξενούν τις αναπαραστάσεις εντός του κανονικού γηπέδου!

Μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ο νεαρός Άγγλος μοιράζεται τα μικρά έργα τέχνης που έχει δημιουργήσει, με το ταλέντο του να ρέει άφθονο.

Ιδού οι τέσσερις πρώτες γηπεδάρες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα