Η «κατάρα» του Κριστόφ Πιόντεκ: Εφτά προπονητές σε ενάμισι χρόνο!

Gazzetta team
Η «κατάρα» του Κριστόφ Πιόντεκ: Εφτά προπονητές σε ενάμισι χρόνο!

bet365

Ο Πολωνός επιθετικός της Χέρτα Βερολίνου, Κριστόφ Πιόντεκ, δεν βλέπει τεχνικό να... στεριώνει στις ομάδες όπου αγωνίζεται.

Από τον Ιούνιο του 2018 έως τον φετινό Φεβρουάριο, ο Κριστόφ Πιόντεκ έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές ομάδες (Τζένοα, Μίλαν, Χέρτα Βερολίνου) και (θα) έχει συνεργαστεί με... εφτά διαφορετικούς προπονητές!

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος μεταπήδησε τον Ιανουάριο από την Μίλαν στην Χέρτα Βερολίνου, ξεκίνησε την σεζόν 2018-19 στην Τζένοα με τον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος όμως έδωσε την θέση του στον Ιβάν Γιούριτς.

Στην Μίλαν, όπου πήρε μεταγραφή τον περυσινό Ιανουάριο, ο Πιόντεκ είχε αρχικά τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος το καλοκαίρι αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Τζαμπάολο, με τον τελευταίο να δίνει την θέση του στον Στέφανο Πιόλι.

Ο Πιόντεκ πήγε στην Χέρτα με προπονητή τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος όμως παραιτήθηκε την Τρίτη (11/02), επικαλούμενος έλλειψη εμπιστοσύνης από τον σύλλογο. Με τον νέο προπονητή που θα έρθει, λοιπόν, ο Πολωνός θα συμπληρώσει εφτά διαφορετικούς σε ενάμισι χρόνο!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα