Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 5-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 5-1

bet365

Η Μπάγερν σκόρπισε με ανατροπή με 5-1 την Γκλάντμπαχ και έκανε ιδανικό πάρτι τίτλου στο Μόναχο.

Η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να χαλάσει τη φιέστα τίτλου της Μπάγερν, καθώς παρότι προηγήθηκε μόλις στο 9’ είδε τους Βαυαρούς να κερδίζουν με 5-1 και να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους το έκτο σερί πρωτάθλημα, που είχαν εξασφαλίσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ του Ντρμιτς στο 9’ για το 0-1, όμως από εκείνο το σημείο και μετά αποδείχθηκε μονόμογος για τους γηπεδούχους, που μέχρι το ημίχρονο είχαν κάνει την ανατροπή. Στο 37’ ο Βάγκνερ έκανε το 1-1, στο 41’ βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1 και τα πάντα είχαν τελειώσει. Στο 51’ ο Τιάγκο έκανε το 3-1, το πάρτι είχε ξεκινήσει και στο 67’ ο Αλάμπα με γκολάρα με το δεξί έκανε το 4-1 και στο 82΄ο Λεβαντόφσκι, που ήρθε από τον πάγκο, ολοκλήρωσε το θρίαμβο των Βαυαρών για το τελικό 5-1.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Αλάμπα (73’ Ραφίνια), Χούμελς, Ζίλε, Κίμιχ, Ρούντι, Τολισό, Τιάγκο, Μπερνάτ, Μίλερ (46’ Χάμες), Βάγκνερ (70’ Λεβαντόφσκι)

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Βέστεργκαρντ, Βεντ, Κράμερ, Ζακάρια (82’ Στρομπλ), Χόφμαν (65’ Γκρίφο), Αζάρ, Ράφαελ, Ντρμιτς (65’ Κουζάνς)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα