Μπόχουμ - Άιντραχτ 1-3: Οι Αετοί επέστρεψαν στις νίκες αφήνοντας στην... αγωνία τον Μασούρα
Η πρόκρισή της στους «8» του Europa League έδωσε στην Άιντραχτ άλλον αέρα και μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες για την 26η αγωνιστική της Bundesliga φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Μπόχουμ (1-3) του Γιώργου Μασούρα που ξεκίνησε βασικός.
Μπόχουμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Καθυστέρηση 50 λεπτών στη σέντρα λόγω... πανό στις εξόδους κινδύνου
Τα πρώτα λεπτά του α' μέρους είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Μασούρα μάλιστα να βρίσκει δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρηση λόγω οφσάιντ. Οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές μέχρι το 27ο λεπτό, όταν ο Κρίστενσεν άνοιξε το σκορ για την Άιντραχτ με κοντινό «ριμπάουντ», ενώ λίγο αργότερα ο Εκιτικέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (32'). Ο Μασούρας είχε μία καλή στιγμή στο 61', όμως ο Σάντος απέκρουσε το σουτ του. Και εκεί που η Μπόχουμ ανέβαζε στροφές και απειλούσε την εστία του εξαιρετικού Σάντος, το γκολ τελικά ήρθε για τους Αετούς στις καθυστερήσεις με τον Μπατσουαγί που διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στην 4η θέση η Άιντραχτ με 45 βαθμούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
