Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: Τζόλης «λαμπρός» την οδηγεί στην Bundesliga

tzolis

bet365

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ διέλυσε την Μπόχουμ στο πρώτο ματς των μπαράζ της Bundesliga, καθώς τη νίκησε εκτός έδρας με 3-0. MVP ο Χρήστος Τζόλης που ήταν «μέσα»και στα δυο γκολ.

Ο Χρήστος Τζόλης «κουβαλάει» τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ έφτασε την ομάδα του στα μπαράζ της Bundesliga με τα γκολ του και στο πρώτο ματς με την Μπόχουμ «καθάρισε» με τις δημιουργίες του, καθώς η ομάδα του πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 και είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ. Στις 27 Μαΐου η ρεβάνς του Ντίσελντορφ.

Στο 13' ο νεαρός winger εκτέλεσε κόρνερ και από την κόντρα στον Χόφμαν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στην αρχή μάλιστα η Φορτούνα στα Social Media έδωσε ως σκόρερ τον Τζόλη και στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος της. Στο 64' ο 22χρονος ακραίος επιθετικός πέρασε εκπληκτική πάσα και ο Κλάους με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 72' ο Ένγκλχαρντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς.

Ο Τζόλης σε 36 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν μετράει 24 γκολ και εννέα ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα