Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ 0-3 (5-6 πεν): Μυθική ανατροπή και παραμονή στη Bundesliga!

Μπόχουμ

bet365

Η Μπόχουμ με νίκη 3-0 στην έδρα της Φορτούνα Ντίσλεντορφ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και στα πέναλτι παρέμεινε στη Bundesliga, θέτοντας τέλος στα όνειρα της ομάδας του Τζόλη.

Το 3-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο πρώτο ματς δεν είχε αφήσει πολλά περιθώρια. Πόσω δε μάλλον όταν η ρεβάνς ήταν στη δική της έδρα. Κι όμως, η Μπόχουμ κατόρθωσε το... ακατόρθωτο. Αφού ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 90λεπτο (0-3), η Μπόχουμ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στα πέναλτι και αρνήθηκε την επιστροφή στη Bundesliga για την ομάδα του Τζόλη. Ευστόχησε στα πέναλτι ο Έλληνας επιθετικός, μοιραίος για τη Φορτούνα ο Ουτσίνο.

Τα γρανάζια της ανατροπής άρχισαν να κινούνται από το 18 όταν ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ μέσα στην έδρα της Φορτούνα, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα στο 66΄για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα το.. θαύμα πήρε σάρκα και οστά, όταν ο Στόγκερ έγραψε το 3-0 από το σημείο του πέναλτι για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο η Φορτούνα άγγιξε σε δυο περιπτώσεις το λυτρωτικό γκολ χωρίς όμως τύχη, με τα μπαράζ να οδηγούνται στα πέναλτι. Αν και ο Τζόλης με άψογη εκτέλεση ευστόχησε για τη Φορτούνα, η Μπόχουμ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στη ρώσικη ρουλέτα και με σκορ 6-5 κατάφερε να σωθεί και να παρaμείνει και τη νέα σεζόν στη Bundesliga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα