Η Φορτούνα «χρέωσε» στον Τζόλη το 0-1 αλλά μετά το «πήρε» πίσω ως αυτογκόλ, ο Ελληνας έδωσε την ασίστ (και) για το 0-2 (vids)

Η Φορτούνα «χρέωσε» στον Τζόλη το 0-1 αλλά μετά το «πήρε» πίσω ως αυτογκόλ, ο Ελληνας έδωσε την ασίστ (και) για το 0-2 (vids)

Newsroom
tzolis_fortuna

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο μπαράζ ανόδου της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Μπόχουμ και επί της ουσίας πιστώνεται μέχρι στιγμής δύο τελικές πάσες.

Σε εξέλιξη είναι το ματς της Μπόχουμ με την Φόρτουνα Ντίσελντορφ, που είναι το πρώτο από τα δύο του ζευγαριού και ο νικητής του θα ανέβει στην πρώτη γερμανική κατηγορία.

Η αναμέτρηση έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ελέω της παρουσίας του Τζόλη στη δεύτερη και μάλιστα ο 22χρονος επιθετικός τη βοήθησε άμεσα να ανοίξει το σκορ.

Ηταν το 13' της αναμέτρησης όταν χτύπησε ένα κόρνερ όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων και προς στιγμήν όλοι θεώρησαν εκείνον «δράστη» με απευθείας εκτέλεση, ενώ και το club του «πίστωσε» σε εκείνον το γκολ.

Ομως λίγο αργότερα... το πήρε πίσω, καθώς διαπιστώθηκε πως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ύστερα στον Χόφμαν της Μπόχουμ και έτσι του χρεώθηκε ως αυτογκόλ.


Μάλιστα μετά την έμμεση ασίστ για το 0-1 ο Τζόλης έδωσε και την άμεση για το 0-2 του Κλάους στο 64', που φέρνει την ομάδα του σε θέση ισχύος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα