Τζόλης: Η Μπόχουμ θα είναι η αντίπαλος της Φορτούνα στα μπαράζ ανόδου

Τζόλης: Η Μπόχουμ θα είναι η αντίπαλος της Φορτούνα στα μπαράζ ανόδου

bet365

Η Μπόχουμ τερμάτισε στη 16η θέση της Bundesliga και θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες μπαράζ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη.

Την αντίπαλο της στα μπαράζ ανόδου έμαθε η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη τερμάτισε στην 3η θέση της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου πίσω από τη Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα και τη Χόλσταϊν Κίελ που ανέβηκαν απευθείας στην Bundesliga και θα διεκδικήσει την άνοδο σε διπλούς αγώνες μπαράζ κόντρα στην Μπόχουμ.

Οι Μπλε γνώρισαν την ήττα στη Βρέμη από τη Βέρντερ και τερμάτισαν στη 16η θέση της Bundesliga, σε ισοβαθμία με την Ουνιόν, στους 33 βαθμούς. Η ομάδα του Βερολίνου γλίτωσε τη θέση των μπαράζ χάρη στη νίκη της επί της Φράιμπουργκ με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μπούχουμ στις 23 Μαΐου και η ρεβάνς στο Ντίσελντορφ θα διεξαχθεί τέσσερις ημέρες αργότερα στις 27 Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα