Φράιμπουργκ - Μάιντς 1-1: Έχασαν έδαφος στο... κυνήγι της Ευρώπης οι γηπεδούχοι

freiburg_mainz

bet365

Φράιμπουργκ και Μάιντς ήρθαν ισόπαλες (1-1) στο «Europa-Park Stadion», με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στη... μάχη της Ευρώπης και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της Bundesliga.

Φράιμπουργκ και Μάιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Europa-Park Stadion», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Γκρέγκοριτς. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επιτέθηκε από τα δεξιά, ο Ντόαν έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο 23χρονος φορ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό επιτέθηκαν από τα δεξιά, ο Κασί έκανε εξαιρετικό γύρισμα στην περιοχή και ο Μπούρκαρντ με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην 7η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 40 βαθμούς, πέντε βαθμούς μακριά από την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Μάιντς στη 15η θέση με 27 πόντους.

Η βαθμολογία

Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα