Τούχελ: «Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν»

Ο Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν

bet365

Μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Λεβερκούζεν ο Τόμας Τούχελ παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και συνεχάρη τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

H Μπάγερ Λεβερκούζεν μετράει αντίστροφα για να πανηγυρίσει πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της! Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε στην «Allianz Arena» από την Ντόρτμουντ με 2-0 και έμεινε στο -13 από τις Ασπιρίνες, με επτά αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Bundesliga.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του «Klassiker» o προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, ρωτήθηκε αν όλα έχουν κριθεί για τη μοίρα του πρωταθλήματος και ήταν... απόλυτος! «Σίγουρα η κούρσα για τον τίτλο ολοκληρώθηκε. Συγχαρητήρια στη Μπάγερ Λεβερκούζεν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των... απερχόμενων πρωταθλητών Γερμανίας.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν είχαμε ομαδικό πνεύμα και πάθος σε καμία φάση του παιχνιδιού, που χρειάζονται για να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες κρίσιμες στιγμές, όπως η ευκαιρία του Κέιν στο 26ο λεπτό και το χέρι του Ματς Χούμελς στη γραμμή», ανέφερε επίσης ο Τούχελ.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός κόουτς βρίσκεται στην έξοδο και η Μπάγερν ψάχνεται στην αγορά για προπονητή. Μετά την απόρριψη από τον Τσάμπι Αλόνσο οι Βαυαροί έχουν εστίασει στις περιπτώσει των Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από ένα χρόνο για να τον διαδεχτεί ο Τούχελ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα