Μπάγερν Μονάχου: Ντε Τσέρμπι και Νάγκελσμαν στη λίστα μετά το «όχι» του Αλόνσο

Ντε Τσέρμπι

bet365

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν Μονάχου μετά την απόρριψη του Τσάμπι Αλόνσο εστιάζει στις περιπτώσεις των Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Τσάμπι Αλόνσο αρνήθηκε τις προτάσεις που είχε από τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου, καθώς αποφάσισε να μείνει για ακόμα μια σεζόν στον πάγκο της Λεβερκούζεν. Από τη στιγμή που η... κλεψύδρα για την παραμονή του Τόμας Τούχελ έχει γυρίσει ανάποδα οι Βαυαροί θα προχωρήσουν με μια από τις επόμενες επιλογές της λίστας τους.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι πρωταθλητές Γερμανίας ενδιαφέρονται τόσο για τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι όσο και για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. O Iταλός τεχνικός έχει... εκτοξεύσει τις μετοχές του με τη δουλειά που έχει κάνει στην Μπράιτον, την οποία οδήγησε στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της και θεωρείται ένα από τα πιο «hot» ονόματα της αγοράς. Την τρέχουσα σεζόν με τους Γλάρους έχει ρεκόρ 11-9-8 και η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως το 2026.

Από την άλλη ο Νάγκελσμαν είναι μια πιο... γνώριμη και δοκιμασμένη επιλογή. Ο Γερμανός κόουτς πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021 και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, με απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες, 10 ήττες, ένα πρωτάθληματα και δυο Super Cup. Οι Βαυαροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσων του με την εθνική Γερμανίας στο Euro 2024.

Μια ακόμα επιλογή που εξετάστηκε είναι αυτή του Ραλφ Ράγκνικ, όμως ο Γερμανός κόουτς της Αυστρίας δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές. Ο στόχος της Μπάγερν είναι να παρουσιάσει τον νέο της κόουτς μέσα στον Απρίλιο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα