Χένες για Τσάμπι Αλόνσο: «Προσπαθούμε να τον φέρουμε στην Μπάγερν, θα γίνει μεγάλος προπονητής»

xabi_alonso_hoeness

bet365

Δημόσια... παραδοχή από τον επίτιμο πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, ο οποίος «ομολόγησε» πως οι Βαυαροί προσπαθούν να πείσουν τον Τσάμπι Αλόνσο να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Το τέλος του Τούχελ από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι είναι δεδομένο και οι Βαυαροί ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα τους. Και για αρχιτέκτονα αυτής «ονειρεύονται» τον Τσάμπι Αλόνσο.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από πολλά δημοσιεύματα του εξωτερικού, η πρωταθλήτρια Γερμανίας θέλει να «αρπάξει» τον Ισπανό από τα χέρια της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πλέον ωστόσο, μπορούμε να μιλάμε και για... επίσημη «ομολογία». Ο Ούλι Χένες, επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, αποκάλυψε πως πράγματι ο γερμανικός σύλλογος έχει ταυτοποιήσει τον Αλόνσο ως No.1 εκλεκτό του και θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να κάτσει στον πάγκο του.

«Εμείς, αλλά και σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Λεβερκούζεν δουλεύουμε την περίπτωσή του.

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής. Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι προπονητές που να είναι ελεύθεροι ή να μην έχουν δουλειά. Δεν είναι εύκολο να τους πούμε πως η Μπάγερν είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων», ανέφερε ο Χένες, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει πως η Μπάγερν θα έχει σκληρό ανταγωνισμό για τα... μάτια του Αλόνσο, ιδιαίτερα από τη Λίβερπουλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα