Μάιντς: Έλυσε το συμβόλαιο του Ελ Γκάζι λόγω των μηνυμάτων στήριξης στην Παλαιστίνη!

Μάιντς: Έλυσε το συμβόλαιο του Ελ Γκάζι λόγω των μηνυμάτων στήριξης στην Παλαιστίνη!

Νίκος Κικίδης
Ελ Γκάζει

bet365

Το... σίριαλ Μάιντς - Ελ Γκάζι έληξε με άδοξο τρόπο, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Ολλανδού με αιτιολογία τη θέση του υπέρ της Γάζας.

Μάιντς και Ελ Γκάζι τελικά θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και όλα έδειχναν... ανακωχή μεταξύ των δυο πλευρών μετά την επιστροφή του Ολλανδού στις προπονήσεις, η επιμονή του Ελ Γκάζι υπέρ της Παλαιστίνης οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον γερμανικό σύλλογο.

Παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για τα μηνύματα που είχε αναρτήσει στα social media, λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα ποστ για τη Γάζα που πυροδότησαν νέες εξελίξεις.

Κάπως έτσι η Μάιντς προχώρησε σε δραστικά μέτρα και ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ελ Γκάζι, αποδίδοντας την απόφασή της στη θέση του Ολλανδού υπέρ της Γάζας.

«Η Μάιντς τερματίζει το συμβόλαιο του Ανουάρ Ελ Γκάζι και αποδέσμευσε τον ποδοσφαιριστή με άμεση ισχύ την Παρασκευή (3/11). Ο σύλλογος λαμβάνει αυτό το μέτρο ως απάντηση στις δηλώσεις και τις αναρτήσεις του παίκτη στα social media» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Ελ Γκάζι απάντησε στα social media πως θα συνεχίσει να στηρίζει το σωστό και να στέκεται δίπλα στην Παλαιστίνη.

«Στήριξε αυτό που είναι σωστό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα είσαι μόνος. Ο βιοπορισμός μου δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την κόλαση που ζουν οι αθώοι και ευάλωτοι στη Γάζα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα