Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ 3-1: Πάρτι στο νέο του... σπίτι ο Κέιν και 2Χ2!

Ιάσονας Θεριός
kane_bayern_munich

bet365

Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δύο τέρματα στο ντεμπούτο στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ και συνεχίζει «απόλυτη» στην Bundesliga. Μοιρασιά για Μάιντς και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τον... χαβά του ο Κέιν, τον χαβά της και η Μπάγερν Μονάχου! Ο Άγγλος φορ έδωσε την πρώτη του παράσταση στην «Allianz Arena» στο παρθενικό του παιχνίδι μπροστά στο κατάμεστο νέο του σπίτι και με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του Τούχελ στο 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ.

Έτσι, οι πρωταθλητές έφτασαν τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Bundesliga και με μπροστάρη τον καινούριο τους ηγέτη (3 γκολ και 1 ασίστ μέχρι στιγμής) δείχνουν - αν και ακόμα είναι νωρίς φυσικά - αποφασισμένοι και έτοιμοι για τη... σαλατιέρα.

Με δόση τύχης άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι. Στο 32ο λεπτό, ο Σανέ βρέθηκε στην περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Ουντοκάι μετά την επέμβαση του Ντάμεν και να καταλήγει στα δίχτυα βασανιστικά. Οκτώ λεπτά αργότερα η ομάδα του Τούχελ χαλύβδωσε το προβάδισμά της από την άσπρη βούλα. Ο Κέιν δεν αστόχησε στο πέναλτι και άνοιξε τον λογαριασμό του... απογεύματος.

Με την Μπάγερν να κυριαρχεί απόλυτα, ο Άγγλος φορ στο 69' μετέτρεψε σε ασίστ την κάθετη του Ντέιβις με φοβερό τσιμπηματάκι «ζωγράφισε» για την ντοπιέτα του και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μπέλιο στο 86'.

Έσωσε τον βαθμό στο 90' η Άιντραχτ

Περιόρισε τη ζημιά στην έδρα της Μάιντς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία, παρ'ότι έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβολή Κνάουφ στο 69'), μπόρεσε να αποσπάσει την ισοπαλία 1-1 στιγμές πριν τη λήξη του ματς και να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς. Ο Σουνγκ άνοιξε το σκορ στο 25' για τους γηπεδούχους, όμως ο Μαρμούσ στο πρώτο λεπτό των καθυσερήσεων ισοφάρισε και χάρισε τον βαθμό στους Αετούς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα