Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 2-2: Τα Πουλάρια «έκλεψαν» τον βαθμό στο 90'

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ

bet365

H Μπάγερ Λεβερκούζεν προηγήθηκε με 2-0 στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ, όμως τα Πουλάρια με γκολ στο 90' έφυγαν από την «BayArena» με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2)

Ούτε τώρα τρίποντο για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε προηγηθεί με 2-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ, εντός έδρας, όμως τα Πουλάρια με γκολ στο 90' ισοφάρισαν σε 2-2 και έφυγαν από την «BayArena» με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 15' ο Χινκαπιέ έδωσε την ασίστ στον Αντίλ που άνοιξε το σκορ και στο 20' ο Ντεμιρμπάι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 58' ο Χόφμαν έβαλε τους φιλοξενούμενους στο ματς και στο 90' ο Στιντλ ύστερα από ασίστ του Τιράμ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι Ασπιρίνες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 90+4' ο Χινκαπιέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λεβερκούζεν είναι χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες - μια ήττα), παρέμεινε στην 6η θέση και είναι στο +1 από την 7η Βόλφσμπουργκ (50-49). Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ είναι 11η με 40 πόντους.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα