Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 2-2: Τα Πουλάρια «έκλεψαν» τον βαθμό στο 90'

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ

bet365

H Μπάγερ Λεβερκούζεν προηγήθηκε με 2-0 στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ, όμως τα Πουλάρια με γκολ στο 90' έφυγαν από την «BayArena» με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2)

Ούτε τώρα τρίποντο για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε προηγηθεί με 2-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ, εντός έδρας, όμως τα Πουλάρια με γκολ στο 90' ισοφάρισαν σε 2-2 και έφυγαν από την «BayArena» με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 15' ο Χινκαπιέ έδωσε την ασίστ στον Αντίλ που άνοιξε το σκορ και στο 20' ο Ντεμιρμπάι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 58' ο Χόφμαν έβαλε τους φιλοξενούμενους στο ματς και στο 90' ο Στιντλ ύστερα από ασίστ του Τιράμ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι Ασπιρίνες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 90+4' ο Χινκαπιέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λεβερκούζεν είναι χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες - μια ήττα), παρέμεινε στην 6η θέση και είναι στο +1 από την 7η Βόλφσμπουργκ (50-49). Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ είναι 11η με 40 πόντους.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα