Τσέλσι: Ο Νάγκελσμαν ήταν η Νο.1 επιλογή των «μπλε», μπροστά απ' τον Ποτσετίνο, αλλά «έριξε» άκυρο

Newsroom
julian_nagelsmann

bet365

Ο ατζέντης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ισχυρίστηκε ότι ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ήταν η Νο. 1 επιλογή της Τσέλσι για να αναλάβει τους «Μπλε» αυτό το καλοκαίρι, μπροστά από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποσύρθηκε από την κούρσα για τη θέση του προπονητή της Τσέλσι τον Απρίλιο, αφού απογοητεύτηκε από τη διαδικασία, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για την επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Premier League.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πρώην προπονητής της Τότεναμ, συμφώνησε με τους «Μπλε» και πρόκειται να πετάξει στο Λονδίνο για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο τις επόμενες ημέρες. Όμως, μιλώντας στο podcast «Phrasenmaher» της Bild, ο Βόλκερ Στρουτ ατζέντης του Νάγκελσμαν υποστήριξε ότι Γερμανός κόουτς είχε δίκιο που απέρριψε έναν «σύλλογο σε δύσκολη κατάσταση».

Ο 57χρονος ατζέντης δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Τσέλσι τηλεφώνησε γρήγορα [μετά την απόλυση του Νάγκελσμαν από την Μπάγερν Μονάχου]. Υπήρξαν κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες. Ήταν η σωστή απόφαση [του Νάγκελσμαν] να μην πάει εκεί. Πρόκειται για έναν σύλλογο σε ταραγμένα νερά αυτή τη στιγμή. Και η μεταγραφική τους πολιτική, ξοδεύοντας μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχει δημιουργήσει προσδοκίες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Υπήρχαν επίσης κάποια άλλα ζητήματα. Ήταν η νούμερο 1 [επιλογή τους], αυτή ήταν η πληροφόρησή μας. Πιστεύω ότι θα γινόταν αν το ήθελε ο ίδιος».

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Athletic», η Τσέλσι διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς, αναγνωρίζοντας βέβαια το ενδιαφέρον της για τον Νάγκελσμαν, αλλά αρνούμενη ότι ήταν η πρώτη της επιλογή!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα