Bundesliga: Η Μπάγερν συνέτριψε την Σάλκε με «εξάρα», τρίποντο... Champions League για την Ουνιόν

Στην κορυφή η Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, καθώς διέλυσε με 6-0 τη Σάλκε στην «Allianz Arena». Νίκησε τη Φράιμπουργκ και πήρε πορβάδισμα τετράδας η Ουνιόν. Νίκες για Άιντραχτ, Βόλφσμπουργκ και Μπόχουμ

Η... τρομακτική Μπάγερν Μονάχου έκανε «πάρτι» στην «Allianz Arena» και υπέταξε την φιλοξενούμενη Σάλκε με το «βαρύ» 6-0. Οι Βαυαροί πήραν τρίτο διαδοχικό τρίποντο και αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε... καθαρίσει το ματς από το μισάωρο. Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 21' και ο Κίμιχ με εύστοχο πέναλτι στο 29' διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί δεν έβγαλαν το πόδι τους από το γκάζι. Ο Γκνάμπρι σκόραρε δις στο 55' και το 60'. Στο 80' ο Τιλ έκανε το 5-0 ύστερα από ασίστ του Μουσιάλα και στο 90+2' ο Μαζράουι διαμόρφωσε το τελικό 6-0 έπειτα από πάσα του Μανέ.

«Χρυσό» τρίποντο για τη Μπόχουμ

Η Μπόχουμ μετά από έξι αγωνιστικές με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Άουγκσμπουργκ με 3-2, εντός έδρας. Ο Σταφυλίδης ήταν βασικός, αγωνίστηκε για 36 λεπτά και βγήκε με ενοχλήσει, ενώ ο Λαμπρόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 89'.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 2ο λεπτό με τον Άντβι Αντζέι αλλά στο 29'΄ο Μάιερ ισοφάρισε το ματς, προσωρινά. Στο δεύτερο μέρος η Μπόχουμ βρήκε δυο γρήγορα γκολ, καθώς στο 59' ο Γκουβελέου έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 62' ο Λοσίλα έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 85' ο Γέμποα μείωσε σε 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ξέσπασε με τριάρα η Άιντραχτ

Επιτέλους νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία επικράτησε 3-0 της Μάιντς και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Κάμαντα (18΄) και Μπούτα (40΄) έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο, με τον Κόλο Μουανί να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα για τους Αετούς στο 59΄.

«Αστεράτη» τεσσάρα για την Ουνιόν

Ένα βήμα πιο κοντά προς το όνειρο του Champions League βρέθηκε η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία επιβλήθηκε με 4-2 της Φράιμπουργκ και παρέμεινε στην τρίτη θέση. Ο Μπέρενς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄για τους γηπεδούχους, προτού ο Μπέκερ με δυο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά (36΄, 38΄) ανεβάσει τον δείκτη στο 3-0. Η Φράιμπουργκ ωστόσο κατάφερε να επαναφέρει το άγχος προς την Ουνιόν μειώνοντας σε 3-2 με γκολ των Γκουλντέ (56΄) και Γκριφό (70΄), όμως ο Λαϊντουνί στο 80΄έσβησε τη φωτιά διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης η Βόλφσμπουργκ

Επιστροφή στις νίκες για τη Βόλφσμπουργκ! Οι Λύκοι κατάφεραν να ξεπεράσουν σύντομα την... εξάρα από τη Ντόρτμουντ και αντέδρασαν με νίκη επί της Μάιντζ, τη οποία νίκησαν με 2-1. Καμίνσκι (15΄) και Βάλντσμιντ (75΄) υπέγραψαν το τρίποντο... Ευρώπης, με τη Χόφενχαϊμ απλώς να μειώνει στο τελικό 2-1 με αυτογκόλ του Ζιλαβογκί στις καθυστερήσεις.

Βαθμολογία:

bundesliga table

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα