Καν: «Να κουνήσουν τον κ@λο τους για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας»

Καν: «Να κουνήσουν τον κ@λο τους για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας»

Newsroom
Καν: «Να κουνήσουν τον κ@λο τους για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας»

bet365

Ο Όλιβερ Καν ξέσπασε με δηλώσεις του κατά των παικτών της Μπάγερν Μονάχου, μετά την ήττα από την Μάιντς, λέγοντας πως πρέπει να «κουνήσουν τον κ@λο τους» για να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, η «καρέκλα» του οποίου φαίνεται να τρίζει μετά και τον αποκλεισμό από το Champions League, αλλά και τα μέτρια αποτελέσματα στις εγχώριες διοργανώσεις, με τελευταίο την χθεσινή ήττα από την Μάιντς, έφερε τους παίκτες των Βαυαρών προ των ευθυνών τους μέσω δηλώσεων που παραχώρησε τονίζοντας πως εκείνοι είναι που πρέπει να «κουνήσουν τον κ@λο τους» προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καν:

Σε ανάλογο ύφος και η τοποθέτηση του επιτίμου προέδρου του συλλόγου, Ολιβερ Καν (ο οποίος πιθανώς θα απομακρυνθεί σύντομα): «Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κ@λο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας».

Σε λίγο πιο χαλαρό ύψος οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ:

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά... ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα