Μανέ: Η Μπάγερν ψάχνει να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι

Μανέ: Η Μπάγερν ψάχνει να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι

Νίκος Κικίδης
Μανέ: Η Μπάγερν ψάχνει να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι

bet365

Παρελθόν από τη Μπάγερν έπειτα από μόλις μια σεζόν ενδέχεται να αποτελέσει ο Σαντιό Μανέ, μιας και στο Μόναχο έχουν αποφασίσει να τον πουλήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Το προηγούμενο καλοκαίρι αποτέλεσε την κορωνίδα της μεταγραφικής δραστηριότητας της Μπάγερν Μονάχου, σε ένα deal που κόστισε συνολικά 32 εκατομμύρια ευρώ.

Τότε κατέφθανε στο Μόναχο ως ένας ταπεινός «βασιλιάς». Με πλούσιες παραστάσεις από την Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ και μάλιστα έπειτα από μια σεζόν που βρήκε τους Reds να διεκδικούν όλα τα διαθέσιμα τρόπαια μέχρι τελικής πτώσης.

Μερικούς μήνες αργότερα ωστόσο ο Σαντιό Μανέ μοιάζει χαμένος στη Μπάγερν. Το τελευταίο επεισόδιο που τον βρήκε να «μανουριάζει» με τον Λιρόι Σανέ στα αποδυτήρια του «Έτιχαντ» αποτέλεσε νέο χαμηλό σε μια ήδη απογοητευτική πρώτη σεζόν για τον Σενεγαλέζο που ακόμα ψάχνει τον καλό του εαυτό στη Bundesliga.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Sky Sports Germany» είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει να τον βρει ποτέ στη Γερμανία... Στη Μπάγερν άλλωστε φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να διώξουν τον Μανέ το καλοκαίρι, κυρίως λόγω και του παχυλού μισθού που επιφορτίζει τον σύλλογο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος.

Άπαντες στην «Allianz Arena» θεωρούν αποτυχημένη τη μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού, με πολλούς μάλιστα εντός της ομάδας να αστειεύονται πως η διοίκηση στην πραγματικότητα υπέγραψε τον... δίδυμο αδερφό του.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή ο Τούχελ δεν τον υπολογίζει ως βασικό στέλεχος για τη νέα Μπάγερν που οραματίζεται για τη νέα σεζόν και δεδομένα δεν πρόκειται να ασκήσει βέτο για την παραμονή του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα