Μπάγερν Μονάχου: Ο Μπλιντ κλείνει ως ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μπλιντ κλείνει ως ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν

bet365

Μετά την αποδέσμευσή του από τον Άγιαξ, ο Ντάλεϊ Μπλιντ ετοιμάζεται τελικά για... step-up στα 32 του χρόνια, αφού σύμφωνα με την «Telegraaf» ταξιδεύει στο Μόναχο για να υπογράψει στην Μπάγερν μέχρι το τέλος της σεζόν και με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Το τέλος του Μουντιάλ βρήκε τον Ντάλεϊ Μπλιντ χωρίς ομάδα, καθώς η δεύτερη θητεία του στον Άγιαξ έλαβε πρόωρο τέλος μετά από τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, το 2023 όπως φαίνεται θα τον βρει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στη Μπάγερν Μονάχου!

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός «έκλεισε» στους Βαυαρούς όπως αναφέρει η «Telegraaf» και ταξιδεύει ήδη στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικά τεστ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά σε αυτό το στάδιο, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν στους πρωταθλητές Γερμανίας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Η Μπάγερν φέρεται να στράφηκε στην περίπτωση του Μπλιντ ως μία οικονομική λύση για την αναπλήρωση του κενού του Λούκας Ερναντέζ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και αναμένεται να επιστρέψει το νωρίτερο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έτσι, χάρη και στη δουλειά του ατζέντη του, Κέες Φος (ο ίδιος που έστειλε τον Γκάκπο στη Λίβερπουλ) αλλά και την άρνηση της διοίκησης της Μπάγερν να ξοδέψει πολλά στο χειμερινό παζάρι για τον αντικαταστάτη του Γάλλου, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του βετεράνου Ολλανδού, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί το χειμερινό break της Bundesliga και τη μίνι προετοιμασία των Βαυαρών πριν την επανέναρξη στις 20 Ιανουαρίου.

Στα 32 του, λοιπόν, ο Μπλιντ προβάρει τη φανέλα της Μπάγερν, έχοντας ήδη φορέσει εκείνες των Άγιαξ (2010-2014, 2018-2022) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2014-2018).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα