Bundesliga: «Εξάρα» της Μπάγερν στη Βέρντερ, μεγάλη νίκη για τη Στουτγκάρδη με «buzzer beater» Μαυροπάνου

Newsroom
Bundesliga: «Εξάρα» της Μπάγερν στη Βέρντερ, μεγάλη νίκη για τη Στουτγκάρδη με «buzzer beater» Μαυροπάνου

bet365

Η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε τη Βέρντερ Βρέμης με 6-1 στην «Allianz Arena» και διεύρυνε τη διαφορά της από Φράιμπουργκ και Ουνιόν, οι οποίες έχουν ματς λιγότερο. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 20' ο Σαντιό Μανέ. Μεγάλο τρίποντο για τη Στουτγκάρδη με γκολ του Μαυροπάνου στο 90+8'.

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο στη Bundesliga και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς συνέτριψε την Βέρντερ Βρέμης με 6-1 στην «Allianz Arena». Πρωταγωνιστής ο Σερζ Γκνάμπρι που πέτυχε χατ τρικ. Πρόβλημα με τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 20' με μυϊκό πρόβλημα.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ από νωρίς, μόλις στο 6', όταν ο Μανέ σούταρε, ο Μουσιάλα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 με συρτό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 10΄με τον Γιουνγκ και από εκεί ξεκίνησε ο μονόλογος των γηπεδούχων.

Στο 15' ο Γκνάμπρι κέρδισε πέναλτι, ο Τσούπο Μότινγκ το εκτέλεσε αλλά τον νίκησε ο Παβλένκα. Στο 22' το σουτ του Γκορέτσκα κόντραρε, ο Γκνάμπρι ευνοήθηκε και έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Στο 26' ο Γκορέτσκα δοκίμασε ξανά το πόδι του και αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 28' έδωσε ασίστ στον Γκνάμπρι για το 4-1. Στο δεύτερο μέρος το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, στο 82' ο Γκνάμπρι συμπλήρωσε το χατ τρικ του και στο 82' ο Τελ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

«Ανάσα» για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, 2-1 την Γκλάντμπαχ

Πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά της για παραμονή στη Bundesliga πήρε η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου επικρατώντας της Γκλάντμπαχ με 2-1 στο Ρουρστάντιον. Ο Αντζέι στο 7' έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και πλάσαρε για το 1-0 των γηπεδούχων με τον Χόφμαν να κάνει το 2-0 εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Ελβέντι. Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει στο 62' με τον Πλέα μετά από κλέψιμο. Η Μπόχουμ πέτυχε έτσι την τρίτη της νίκη όμως παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπορούσια είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς.

Ήρωας Μαυροπάνος για τη Στουτγκάρδη με buzzer beater στο 90+8΄

Χρυσό τρίποντο με buzzer beater Μαυροπάνου πανηγύρισε η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε 2-1 της Χέρτα και απομακρύνθηκε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Σουηβοί είχαν προηγηθεί με γκολ του Γκιρασί στο 3΄, όμως η ομάδα του Βερολίνου ισοφάρισε με τον Λουκεμπάκιο στο 19΄. Όλα έδειχναν... μοιρασιά στη «Mercedes - Benz Arena», μέχρι να εμφανιστεί στο... προσκήνιο ο Μαυροπάνος! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Έλληνας στόπερ νίκησε άπαντες στον άερα και με υπέροχη κεφαλιά στο 90+8' χάρισε τη νίκη στη Στουτγκάρδη στην εκπνοή της αναμέτρησης!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα