Σάλκε - Φράιμπουργκ 0-2: «Καθάρισε» ο Γκρίφο και την ανέβασε στην 3η θέση (vid)

Ιάσονας Θεριός
Σάλκε - Φράιμπουργκ 0-2: «Καθάρισε» ο Γκρίφο και την ανέβασε στην 3η θέση (vid)

bet365

Η Φράιμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Γκρίφο, που σκόραρε δις, πέρασε από την έδρα της Σάλκε με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Φράιμπουργκ είχε ένα ήσυχο απόγευμα στη «Veltins Arena» εκεί όπου κατόρθωσε να επικρατήσει της Σάλκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι και κατόρθωσαν να φτάσουν σε ένα σημαντικό «διπλό». Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ ήταν αναμφίβολα ο Βιντσέντσο Γκρίφο που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Αρχικά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους o Γερμανοιταλός έκανε ωραίο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Γεόνγκ κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο 29χρονος μέσος, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με το τρίποντο αυτό η Φράιμπουργκ ανέβηκε στην 3η θέση της Bundesliga, μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η Σάλκε από την άλλη, μετά από ακόμη μια ήττα παρέμεινε 20η.

Grifo ✖️✌️

The Italian's double gave @SCFreiburg a comfortable victory in Gelsenkirchen. 👏#S04SCF | #Bundesliga | #MD12 pic.twitter.com/6peXeyGtk6

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα