Bundesliga: Εκτός έδρας τρίποντα για Χέρτα και Μάιντς (vids)

Newsroom
Bundesliga: Εκτός έδρας τρίποντα για Χέρτα και Μάιντς (vids)

bet365

H Χέρτα Βερολίνου νίκησε με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο για τη νέα σεζόν. «Απόδραση» της Μάιντς από το Μενχενγκλαντμπαχ με «φαουλάρα» του Μαρτίν.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Χέρτα Βερολίνου πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η οποία έφτασε τις τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι στο ματς αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν κόντα στο γκολ στο 27', όταν ο Μπερίσα σημάδεψε το δοκάρι. Oι Βερολινέζοι εν τέλει προηγήθηκαν στο 57' όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Πλάτεχαρντ ο Λουκεμπάκιο με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 90+3' η Χέρτα έφυγε στην αντεπίθεση και από κοντά ο Ρίχτερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μετά από ασίστ του Σέλκε.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι η Μάιντς «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γκλάντμπαχ, καθώς επικράτησε με 1-0. Η Μπορούσια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 30' ο Τουράμ σημάδεψε το δοκάρι. Από το 53΄οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς μετά από σκληρό μαρκάρισμα ο Ιτακούρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το γκολ της νίκης για τη Μάιντς το πέτυχε στο 55' ο Ααρόν Μαρτίν με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η βαθμολογία:

bundesliga table

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα