Ζόμερ: Με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν, απέτρεψε τουλάχιστον τρία γκολ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζόμερ: Με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν, απέτρεψε τουλάχιστον τρία γκολ!

bet365

Προφανώς αν δεν τον είχε η Γκλάντμπαχ σε τέτοια εξαιρετική μέρα, θα είχε ηττηθεί από την Μπάγερν. Και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Η στατιστική έδειξε ότι ο Γιάν Ζόμερ απέτρεψε τουλάχιστον τρία τέρματα σε καθαρές ευκαιρίες με στόχο την εστία του!

Ο Νάγκελσμαν και οι ποδοσφαιριστές του έμειναν να τα βάζουν με την τύχη τους από τη στιγμή που ο Ζόμερ δεν μπορούσε να νικηθεί. Ή καλύτερα, δεν ήθελε να νικηθεί. Και πείσμωσε για να πάρει κάτι η Γκλάντμπαχ από το Σαββατιάτικο ματς, όπου είχε προηγηθεί στην Allianz Arena, αλλά άφησε δυο βαθμούς με το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Ζόμερ πραγματοποίησε 19 επεμβάσεις γράφοντας ιστορία με τις περισσότερες που έχουν γίνει στα χρονικά της Bundesliga από τερματοφύλακα σε ένα παιχνίδι.

Όπως φανερώνει η στατιστική μελετώντας στοιχεία από τις ευκαιρίες της Μπάγερν (σημείο, τροχιά μπάλας, καθαρό οπτικό πεδίο προς την εστία κλπ.), ο πορτιέρε της Γκλάντμπαχ αποσόβησε τουλάχιστον τρία τέρματα! Για την ακρίβεια, 3,35 γκολ που θα μπορούσε να έχει δεχθεί η ομάδα του!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα