Ζόμερ: Με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν, απέτρεψε τουλάχιστον τρία γκολ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζόμερ: Με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν, απέτρεψε τουλάχιστον τρία γκολ!

bet365

Προφανώς αν δεν τον είχε η Γκλάντμπαχ σε τέτοια εξαιρετική μέρα, θα είχε ηττηθεί από την Μπάγερν. Και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Η στατιστική έδειξε ότι ο Γιάν Ζόμερ απέτρεψε τουλάχιστον τρία τέρματα σε καθαρές ευκαιρίες με στόχο την εστία του!

Ο Νάγκελσμαν και οι ποδοσφαιριστές του έμειναν να τα βάζουν με την τύχη τους από τη στιγμή που ο Ζόμερ δεν μπορούσε να νικηθεί. Ή καλύτερα, δεν ήθελε να νικηθεί. Και πείσμωσε για να πάρει κάτι η Γκλάντμπαχ από το Σαββατιάτικο ματς, όπου είχε προηγηθεί στην Allianz Arena, αλλά άφησε δυο βαθμούς με το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Ζόμερ πραγματοποίησε 19 επεμβάσεις γράφοντας ιστορία με τις περισσότερες που έχουν γίνει στα χρονικά της Bundesliga από τερματοφύλακα σε ένα παιχνίδι.

Όπως φανερώνει η στατιστική μελετώντας στοιχεία από τις ευκαιρίες της Μπάγερν (σημείο, τροχιά μπάλας, καθαρό οπτικό πεδίο προς την εστία κλπ.), ο πορτιέρε της Γκλάντμπαχ αποσόβησε τουλάχιστον τρία τέρματα! Για την ακρίβεια, 3,35 γκολ που θα μπορούσε να έχει δεχθεί η ομάδα του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα