Ισόπαλη η Λειψία στην επιστροφή Βέρνερ, «μαχαιριά» στο 90+6' για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Newsroom
Ισόπαλη η Λειψία στην επιστροφή Βέρνερ, «μαχαιριά» στο 90+6' για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

bet365

Αν και σκόραρε, ο Βέρνερ δεν κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη τη Λειψία στο... δεύτερο ντεμπούτο του, με τους Ταύρους να μένουν στο 2-2 απέναντι στην Κολωνία. Πάθημα στο 90+6΄για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου, οδυνηρή ήττα για τη Μπόχουμ.

Συνέχεια στις... ισοπαλίες για τη Λειψία, η οποία για δεύτερη σερί αγωνιστική περιορίστηκε στον πόντο και παράτεινε το μέτριο ξεκίνημα στη φετινή Bundesliga. Ακόμα και με τον Τίμο Βέρνερ να σκοράρει στην επιστροφή του, οι Ταύροι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Κολωνία και περιορίστηκαν στο 2-2. Η αρχή πάντως ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με ένα πρόσωπό από το... παρελθόν. Στο δεύτερο ντεμπούτο το με τα χρώματα της Λειψίας, ο Βέρνερ βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ εκτός περιοχής και επέστρεψε αφήνοντας υποσχέσεις στην αγαπημένη του Bundesliga. Μια επιστροφή ωστόσο που δεν συνδυάστηκε και με νίκη για τους Ταύρους. Αρχικά ο Ντίετζ ισοφάρισε στο 40΄ για τα Κριάρια, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η αποβολή του Σομποσλάι έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για το σύνολο του Τεντέσκο. Στο 56΄ο Ενκουνκού συνέχισε από εκεί που είχε μείνει την προηγούμενη σεζόν και άνοιξε λογαριασμό για το 2-1, όμως και πάλι η Κολωνία είχε την απάντηση μέσω αυτογκόλ του Γκβαρντιόλ (72΄) που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Άουγκσμπουργκ «άλωσε» την έδρα της Λεβερκούζεν

Σε χειρότερη μοίρα από τη Λειψία πάντως δείχνει δεδομένα η Λεβερκούζεν, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της 2-1 από την Άουγκσμπουργκ και μετράει πλέον back to back ήττες. Οι Βαυαροί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 15΄με τον Γιένσεν, προτού ο Αρανγκουίθ επαναφέρει την ισορροπία (43΄). Η Άουγκσμπουργκ ωστόσο δεν τα παράτησε και τελικά ανάκτησε το προβάδισμα στο 82΄με δράστη τον Χαν. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και χάρισε στην Άουγκσμπουργκ την παρθενική νίκη της νίκη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τη Λεβερκούζεν που περιορίστηκε στους μηδέν βαθμούς.

Μεγάλη ανατροπή της Χόφενχαϊμ επί της Μπόχουμ

Η Μπόχουμ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί, έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με 3-2. Ο Ζολέρ σκόραρε δύο φορές σε 13 λεπτά (10' και 13'), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο με τον Μπάουμγκάρτνερ στο 14' και τον Καμπάκ στο 23'. Στο 59' ο Ζολέρ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ρίμαν απέκρουσε την εκτέλεση του Κράμαριτς. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 88' με την κεφαλιά του Νταμπούρ. Για τη Μπόχουμ ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο 72'.

Η Βέρντερ έσωσε με «buzzer beater» τον βαθμό κόντρα στη Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο «διπλό» αλλά η Βέρντερ Βρέμης στο πρώτο της εντός έδρας ματς μετά την επάνοδο της στη Bundesliga έσωσε τον βαθμό στο «φινάλε» (2-2). Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο 4' με τον Φάλκραγκ, ο Εντό «απάντησε» στο 38'και στο 77' ο Σίλας έκανε την ανατροπή για τους Σουηβούς. Η Βέρντερ βρήκε το γκολ που της χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+5' με τον Όλιβερ Μπούρκε. Για τη Στουτγκάρδη ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ενώ ο Χουάν Χοσέ Περέα έμεινε στον πάγκο.

Μοιρασιά στο Βερολίνο για Χέρτα και Άιντραχτ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λίγες μέρες μετά την ήττα της από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) στο Ελσίνκι για το ευρωπαϊκό Super Cup ταξίδεψε στο Βερολίνο και έμεινε στην ισοπαλία με τη Χέρτα (1-1). Ο Σερντάρ άνοιξε το σκορ στο 3' μετά από ασίστ του Λουκεμπάκιο και οι «Αετοί» ισοφάρισαν στο 48' με τον Καμάντα. Αμφότερες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα