Ντε Λιχτ: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ολλανδό ως το 2027 με ξεχωριστό βίντεο στον ποταμό Ίζαρ (vid)

Ντε Λιχτ: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ολλανδό ως το 2027 με ξεχωριστό βίντεο στον ποταμό Ίζαρ (vid)

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα τη μεγάλη μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2027 και ανακοινώθηκε με ένα ξεχωριστό βίντεο στον ποταμό Ίζαρ του Τιρόλο.

Συνέχεια στις μεταγραφικές «βόμβες» από την Μπάγερν Μονάχου. Μετά την έλευση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ, οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν και τυπικά το super deal με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος και ανακοινώθηκε με συμβόλαιο ως το 2027, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική της γραμμή.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με την πλευρά των Βαυαρών, έχοντας πειστεί από το project που του παρουσίασαν οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι Μπιανκονέρι έδωσαν το «πράσινο φως» για το ποσό των 67+10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και συμφώνησε να λάβει σε τέσσερις δόσεις.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Γερμανίας, πιστοί στην παράδοσή τους, επιφύλαξαν κι ένα ξεχωριστό βίντεο για την ανακοίνωση του Ολλανδού, ανεβάζοντας ένα βίντεο με ένα μπουκάλι που ταξίδεψε στον ποταμό Ίζαρ στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας, περιλαμβάνοντας τη φανέλα του Ντε Λιχτ με το 2027 στο πίσω μέρος.

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια ειλικρινή εκτίμηση από την αθλητική διεύθυνση της Μπάγερν, από τον προπονητή και από τη διοίκηση, κάτι το οποίο με κέρδισε. Επιπλέον η Μπάγερν είναι ένα κλαμπ με εξαιρετική διαχείριση και μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον κομμάτι της ιστορίας της» ανέφερε από την πλευρά του ο Ολλανδός στόπερ..

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα