Λεβαντόφσκι: Αρνείται να διαπραγματευτεί με Παρί και Τσέλσι ο Πολωνός

Λεβαντόφσκι: Αρνείται να διαπραγματευτεί με Παρί και Τσέλσι ο Πολωνός

bet365

Ο διεθνής Πολωνός στράικερ, αρνείται σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας και τους «μπλε», καθώς συνεχίζει να θέτει την Μπαρτσελόνα ως απόλυτη προτεραιότητα.

Απόλυτα σαφή συνεχίζει να καθιστά την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός, σύμφωνα με την Bild, αρνείται να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μεταξύ αυτών η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το RMC Sport, το όνομα του πολύπειρου στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε σε συνάντηση μεταξύ του Λουίς Κάμπος αθλητικού συμβούλου των Παριζιάνων και του Πίνι Ζάχαβιμ, agent του «Λέβα» τον Ιούνιο. Ο Πορτογάλος εκτιμά πολύ τον παίκτη, αλλά η συζήτηση δεν επεκτάθηκε κι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Ο Λεβαντόφσκι θέλει να πάει στην Καταλονία. Δεν σκέφτεται -ακόμα τουλάχιστον- τις προσεγγίσεις άλλων μνηστήρων. Ο Πολωνός σταρ που επέστρεψε στη... βάση του αυτή την εβδομάδα, κι εντάχθηκε στις προπονήσεις των Βαυαρών, ενδιαφέρεται μόνο για την προοπτική των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αθλητικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, να αποκλείει πρόσφατα την πιθανότητα η συμπεριφορά του επιθετικού να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε σύγκρουση. «Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες. Ο Ρόμπερτ είναι επαγγελματίας υψηλού επιπέδου, τον ξέρω πολύ καλά. Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι δεν θα εμφανιζόταν στην προπόνηση».

Ωστόσο, όπως μεταφέρει η Bild τη πρωί της Παρασκευής (15/7) ο 30χρονος έφθασε καθυστερημένα σε τρίτη διαδοχική προπόνηση της ομάδας, ασκώντας και με αυτό τον τρόπο πίεση στους ανθρώπους του συλλόγου προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αποδέσμευσής του! Η αυριανή ημέρα (Σάββατο, 16/7) θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον επιθετικό, καθώς η προπόνηση της Μπάγερν θα είναι ανοιχτή, κι αναμένονται αρκετοί υποστηρικτές της να δώσουν το παρών και πιθανότατα να ζητήσουν τον λόγο από τον Λεβαντόφσκι ο οποίος στο τέλος της περασμένης σεζόν αποχαιρέτησε επίσημα την «Αλιάνζ Αρίνα»...

Από πλευράς της, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στην Μπάγερν που υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους, και είναι κοντά στις απαιτήσεις των Βαυαρών. Οι Ισπανοί ηγέτες ελπίζουν να πείσουν τους πρωταθλητές Γερμανίας μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα