Σάλιακας: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, είμαι μαχητής στο γήπεδο» (vid)

Σάλιακας: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, είμαι μαχητής στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο διεθνής δεξιός μπακ, Μανώλης Σάλιακας «συστήθηκε» στον κόσμο της Ζανκτ Παούλι με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στο YouTube και μίλησε για την αγάπη του για το άθλημα και την προσαρμογή του στη Γερμανία.

Ο Μανώλης Σάλιακας μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία μέτρησε 35 συμμετοχές, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τους Ηπειρώτες ο διεθνής Έλληνας δεξιός μπακ μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Ζανκτ Πάουλι της Bundesliga 2. O 25χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στο YouTube συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας, Μεταξύ άλλων ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αγάπη και το πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στη νέα του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Σάλιακα:

«Το ποδόσφαιρο για μένα είναι η ζωή μου. Αυτό επέλεξα να κάνω από μικρός, το επέλεξα γιατί μου αρέσει να είμαι κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος στη δουλειά μου. Μου αρέσει να βγάζω πάθος γι' αυτό που κάνω.

Ο μπαμπάς μου από μικρός με πήγαινε να βλέπω ποδόσφαιρο. Έπαιζε μπάλα ερασιτεχνικά και πήγαινα και τον έβλεπα. Μου αρέσει να είμαι μαχητής μέσα στο γήπεδο και να παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό επέλεξα τη Ζανκτ Πάουλι, της αρέσει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο.

Η οικογένειά μου, μού έμαθε να είμαι ευγενικός, να δουλεύω σκληρά να μην τα παρατάω ποτέ και να μεταδίδω θετική ενέργεια. Η Ζανκτ Πάουλι είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στη Γερμανία σε όλον τον κόσμο. Έχω λάβει πολλά θετικά μηνύματα από τους Έλληνες που υποστηρίζουν την ομάδα, μου έκανε δώρο το club της ομάδας στα Χανιά. Ευελπιστώ να τους κάνω περήφανους.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καταπληκτική. Με έκαναν να νιώσω κατευθείαν σαν το σπίτι μου. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση να δουλέψω για να πετύχω μαζί με τους συμπαίκτες μου τον στόχο της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα