To «αντίο» του Σάλιακα στον ΠΑΣ: «Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν»

Newsroom
To «αντίο» του Σάλιακα στον ΠΑΣ: «Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν»

bet365

Ο Μανώλης Σάλιακας που υπέγραψε στη Ζανκτ Πάουλι αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ευχαρίστησε κόσμο, διοίκηση και προπονητές.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σάλιακας. Ο διεθνής δεξιός μπακ έσπευσε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανάρτηση στο facebook:

«Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Π.Α.Σ. και στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων ήρθε η ώρα της αποχώρησης για μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου. Τα λόγια είναι περιττά για αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους προπονητές μου κ.Γιαννίκη και κ.Μεταξά που με εμπιστεύτηκαν και με καθοδήγησαν, το υπόλοιπο προπονητικό και ιατρικό team της ομάδας και τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Μία ξεχωριστή θέση θα έχει ο κόσμος που μας στήριξε και πάντα στηρίζει τον ιστορικό Π.Α.Σ. χαρίζοντας μας μαγικές στιγμές σε αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ όλους και κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν. Μανώλης Σάλιακας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα