Ντόρτμουντ: Δίνει πάνω από 30 εκατομμύρια στον Άγιαξ για να κάνει τον Αλέ «αντι-Χάαλαντ»

Ντόρτμουντ: Δίνει πάνω από 30 εκατομμύρια στον Άγιαξ για να κάνει τον Αλέ «αντι-Χάαλαντ»

bet365

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άγιαξ για να αποκτήσει τον Σεμπαστιάν Αλέ ως αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Ντόρτμουντ έκανε ακόμα μια μεγάλη πώληση με την παραχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι και αυτά τα χρήματα τα επενδύει για την ενίσχυση του ρόστερ της. Μετά την απόκτηση του Αντεγέμι η Μπορούσια κινείται και για έναν πιο κλασικό επιθετικό με την απόκτηση του Σεμπαστιάν Αλέ.

Σύμφωνα με την ολλανδική «Telegraph» οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Άγιαξ και έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για να τον αποκτήσουν, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στο «Signal Iduna Park» και έχει συμφωνήει με πενταετές συμβόλαιο μέχρι το 2027.

O Γαλλο-Ιβοριανός φορ πήγε στο Άμστερνταμ τον Γενάρη του 2021 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε τη διαφορά με 34 γκολ σε 42 ματς, εκ των οποίων τα έντεκα ήταν σε οκτώ αναμετρήσεις του Champions League, σκοράροντας σε όλα τα ματς της φάση των ομίλων. Με τον «Αίαντα» κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ της φετινής Eredivisie με 21 τέρματα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα