Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί ζητούν 50 εκατ. ευρώ για Λεβαντόφσκι

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί ζητούν 50 εκατ. ευρώ για Λεβαντόφσκι

bet365

Σύμφωνα με το «Catalunya Radio», η Μπάγερν Μονάχου δεν θα αφήσει τον Πολωνό για λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Οι προσπάθειες της μεν Μπάγερν Μονάχου να τον κρατήσει στη Γερμανία και της δε Μπαρτσελόνα να τον κάνει κάτοικο «Καμπ Νόου» συνεχίζονται.

Ο παίκτης έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει από τον βαυαρικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Η Μπάρτσα, από την πλευρά της, πρέπει πρώτα να μειώσει τους μισθούς της πριν δοκιμάσει ξανά την τύχη της με τον Πολωνό επιθετικό. Και η Μπάγερν αξιώνει πολλά εκατομμύρια για να τον πουλήσει.

Σύμφωνα με το «Catalunya Radio», η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν θα αφήσει τον πρώτο της σκόρερ της -του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2023- να φύγει για λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Αρκετά υψηλό ποσό για την Μπάρτσα αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα οι Βαυαροί εργάζονται πάνω στον υπόθεση «Σαντιό Μανέ». Η πιθανή άφιξη του Σενεγαλέζου στο Μόναχο θα μπορούσε στη συνέχεια να επιταχύνει την αποχώρηση του «Λέβα».

Εν τω μεταξύ, ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν τις δικές τους κινήσεις για να κερδίσουν την υπογραφή του σπουδαίου επιθετικού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα