Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου 4-0: «Ξέσπασε» και ανέβηκε στο +7 από τη Ντόρτμουντ

Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου 4-0: «Ξέσπασε» και ανέβηκε στο +7 από τη Ντόρτμουντ

bet365

H Mπάγερν μετά τη «γκέλα» της με τη Χόφενχαϊμ (1-1) επέστρεψε στις νίκες, συνέτριψε την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο με 4-0 και διεύρυνε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους επτά βαθμούς.

Μια εβδομάδα μετά τη «γκέλα» της στην έδρα της Χόφενχαϊμ η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου στην «Allianz Arena» με 4-0. Οι Βαυαροί αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους επτά βαθμούς με τους Βεστφαλούς να έχουν ένα ματς λιγότερο. «Καυτός» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με έξι γκολ στα τελευταία τρία ματς.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 16' με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν και έκαναν το 2-0 με τον προωθημένο Tανγκί Νιανζού να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζοσουά Κίμιχ. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών η πρωταθλήτρια Γερμανίας κέρδισε πέναλτι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το μετουσίωσε σε γκολ. Ο Πολωνός «killer» βρήκε και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου μέρους και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με το 31ο γκολ του στη φετινή Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Στάνισιτς, Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Κίμιχ (75' Τολισό), Μουσιάλα (62' Σάμπιτσερ), Κομάν (68' Γκνάμπρι), Μίλερ (75' Τσούπο Μόντινγκ), Σανέ (75' Ρόκα), Λεβαντόβσκι

Ουνιόν Βερολίνου: Λούτε, Γιάκελ, Κνόχε, Μπάουμγκαρτλ, Ρίερσον, Μέχβαλντ (62' Σάφερ), Κεντίρα, Χαράγκουτσι (84' Ούγια), Οτσίπκα, Αβονίγι (62' Βογκλσάμερ), Μπέκερ (72' Μισέλ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα