Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-2: Bαθμολογική «ανάσα» με βασικό Βασιλειάδη

Βασίλης Μπαλατσός
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-2: Bαθμολογική «ανάσα» με βασικό Βασιλειάδη

bet365

H Αρμίνια Μπίλεφελντ επικράτησε με 2-0 της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και απομακρύνθηκε δυο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πήρε σπουδαία νίκη στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ μέσα στη Φρανκφούρτη με 2-0 και απομακρύνθηκε δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, χάρη στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που τρέχει, καθώς μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις νίκες σε διαδοχικά ματς, με το αποψινό (21/1) να είναι το πρώτο της τρίποντο για το 2022. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ με τον Βίμερ, ενώ στο 27' ο Σεπφ διαμόρφωσε το 0-2, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να βρουν αντίδραση κόντρα στην ομάδα του βασικού Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (αντικαταστάθηκε στο 61').

Η Αρμίνια πλεόν βρίσκεται στην 14η θέση με 21 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Βόλφσμπουργκ και απέχει δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η1 6η Άουγκσμπουργκ των 19 βαθμών, ενώ η προτελευταία Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου έχει 18. Από την πλευρά της η Άιντραχτ βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 6η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Conference League και σε αυτή βρίσκεται η Φράιμπουργκ των 30 βαθμών (με παιχνίδι λιγότερο).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα