Ο διευθυντής του France Football δεν αποκλείει «Χρυσή Μπάλα» για το 2020

Ο διευθυντής του France Football δεν αποκλείει «Χρυσή Μπάλα» για το 2020

Κώστας Τόπας
Ο διευθυντής του France Football δεν αποκλείει «Χρυσή Μπάλα» για το 2020

bet365

Ο διευθυντής του «France Football» , Πασκάλ Φερέ, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να στεφθεί ακόμα νικητής της Χρυσής Μπάλας για το έτος 2020.

Ο Πολωνός διεθνής στράικερ της Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς, έχοντας πετύχει 64 τέρματα και 10 ασίστ. Την περυσινή σεζόν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ και να πετύχει 41 τέρματα σε μια σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάτι που δύσκολα θα καταρρίψει στο μέλλον της Λίγκας.

Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις συνεχίζονται και φέτος καθώς μετράει 25 γκολ σε 20 αγώνες με τα χρώματα της Μπάγερν, σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, όλα αυτά τα επιτεύγματα δεν ήταν αρκετά για να του χαρίσουν το πολυπόθητο βραβείο της Χρυσής Μπάλας, καθώς είδε τον Λιονέλ Μέσι να το κατακτά για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν συγκέντρωσε 613 βαθμούς, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατέλαβε την δεύτερη θέση με 580.

Πάντως, ο διευθυντής του «France Football», Πασκάλ Φερέ σε δηλώσεις του, δεν απέκλεισε το γεγονός να υπάρξει απονομή για το 2020, μιας και όπως τόνισε ο «Λέβα» είχε αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει το περυσινό βραβείο.

«Δεν είναι σίγουρο ότι αν γινόταν απονομή για το 2020 θα κέρδιζε ξεκάθαρα ο Λεβαντόφσκι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είχε αρκετές πιθανότητες και θα είχε μια καλή ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον «Λέβα» και στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει βράβευση και για το 2020.

«Μπορούμε να το σκεφτούμε. Ωστόσο, πρέπει να σεβαστούμε και την ιστορία της Χρυσής Μπάλας, ένα έπαθλο που βασίζεται στον αριθμό των ψήφων που λαμβάνουν οι παίκτες. Αλλά κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να αποφασιστεί από τη μια μέρα στην άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ειδησεογραφικό ιστότοπο «Watson», ο Φερέ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα