Μπάγερν: Άσκησε έφεση ο Λουκάς Ερναντές για να αποφύγει την φυλάκιση

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Άσκησε έφεση ο Λουκάς Ερναντές για να αποφύγει την φυλάκιση

bet365

Την Δευτέρα (18/10) ο Λουκάς Ερναντές παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο Ανώτερο Δικαστήριο της Μαδρίτης και κατέθεσε έφεση λόγω της παραβίασης περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί μετά από καταγγελία της συντρόφου του.

Ο Ερναντές είχε καταδικαστεί για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της συντρόφου του, Αμέλια το 2010 - τότε που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο - και μάλιστα σε κοινή θέα.

Το δικαστήριο της Μαδρίτης τον είχε καταδίκασε τότε σε 31 ημέρες κοινωφελούς εργασίας, ενώ του επέβαλε και περιοριστικούς όρους έξι μηνών, όπου δεν θα μπορούσε να πλησιάσει ή να επικοινωνήσει με την τότε σύντροφο του. Οι δυο τους, ωστόσο, αγνόησαν την απόφαση του Δικαστηρίου και αποφάσισαν να απολαύσουν τον μήνα του μέλιτος.

Κατά την επιστροφή τους όμως στη Μαδρίτη από το Μαϊάμι, ο Γάλλος στόπερ συνελήφθη και τέθηκε στη διάθεση του 3ου Δικαστηρίου Βίας κατά των Γυναικών στη Μαδρίτη, το οποίο αργότερα τον άφησε ελεύθερο.

Πρόσφατα το Ανώτερο Δικαστήριο της Μαδρίτης κατάλαβε ότι παραβίασε την περιοριστική του απόφαση και διέταξε την παρουσία του εκεί στις 19 του μηνός, ζητώντας να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος αμυντικός το πρωί της Δευτέρας (18/10) παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο Δικαστήριο κι άσκησε έφεση κατά της ποινής. Το Δικαστήριο θα εξετάσει την έφεση και θα αποφασίσει μέχρι την επόμενη Πέμπτη (28/10) εάν ο Ερναντές θα πρέπει να μπει ή όχι στη φυλακή.

@Photo credits: Video Screen
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα