Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη 1-1: Βαθμός με γκολάρα Μαυροπάνου (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη 1-1: Βαθμός με γκολάρα Μαυροπάνου (vid)

bet365

Η Γκλάντμπαχ ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η «ψυχωμένη» Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου απέσπασε τον βαθμό.

Στο Γκλάντμπαχ η Μπορούσια αναδείχθηκε ισοπάλη με σκορ 1-1 με τη Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga. Oι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η μπάλα δεν τους έκανε τη... χάρη.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τη Μπορούσια έγινε στο 12' με τον Νετζ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά από το... πουθενά. Ο Kωνσταντίνος Μαυροπάνος με έναν «κεραυνό» στην αριστερή γωνία του Σόμερ έβαλε μπροστά την ομάδα του. Η Γκλάντμπαχ πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 43'. Ο Γιόνας Χόφμαν με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το αποτέλσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Κυριαρχία χωρίς ουσία για τη Γκλάντμπαχ

Στο δεύτερο ημίχρονος υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπορούσια ήταν κυρίαρχη αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

Στι 51' ο Στιντλ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 55' ήταν η σειρά του Κονέ να αστοχήσει. Ο Πλεά θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα του τη νίκη, όμως στο 69' η προσπάθεια του πέρασε άουτ και στο 78' είδε τον Μπρέντλοου να τον σταματά με φανταστική απόκρουση.

Η Γκλάντμπαχ έκανε 31 τελικές προσπάθειες στον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να φύγει από μια δύσκολη έδρα με έναν πολύτιμο βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα