Μπάγερν: Ο Κίμιχ ανανεώνει το συμβόλαιο χωρίς μάνατζερ και διπλασιάζει τις απολαβές του! (vid)

Μπάγερν: Ο Κίμιχ ανανεώνει το συμβόλαιο χωρίς μάνατζερ και διπλασιάζει τις απολαβές του! (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μπάγερν: Ο Κίμιχ ανανεώνει το συμβόλαιο χωρίς μάνατζερ και διπλασιάζει τις απολαβές του! (vid)

bet365

Ο Γιόσουα Κίμιχ διαπραγματεύτηκε μόνος του, χωρίς τη μεσολάβηση ατζέντη, το νέο συμβόλαιό του με την Μπάγερν και είναι κοντά στην υπογραφή του με διπλάσιες ετήσιες απολαβές!

Στα μέσα Απριλίου το όνομα του Γιόσουα Κίμιχ απασχόλησε το διεθνή Τύπο για έναν λόγο, όχι και τόσο συνηθισμένο. Δεν κέντρισε το ενδιαφέρον κάποια από τις φοβερές και τρομερές επιδόσεις του με τη φανέλα της Μπάγερν, ούτε κάποιο απίθανο γκολ σε αντίπαλο των Βαυαρών.

Ο 26χρονος Γερμανός διεθνής μέσος έγινε μόλις ο δεύτερος παγκόσμιας εμβέλειας ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να διαπραγματευτεί την ανανέωση του συμβολαίου του, δίχως τη μεσολάβηση ατζέντη. Δίχως κανέναν εκπρόσωπο.

Είχε προηγηθεί ο Κέβιν ντε Μπρόινε, ο οποίος επίσης διαπραγματεύτηκε μόνος του την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2025. Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης κάθισαν μόνον ο Βέλγος και ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Ο Κίμιχ ακολούθησε τον ίδιο μοναχικό, εντελώς πρωτόγνωρο για τα σημερινά δεδομένα - όταν οι super agents κινούν τα νήματα και επηρεάζουν ολόκληρες ομάδες με τα μεταγραφικά ντόμινο - δρόμο. Δικαιώνεται, μάλιστα, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με την Bild, ο Κίμιχ είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν για την επέκταση της συνεργασίας τους (η τρέχουσα εκπνέει το 2023) μέχρι και το 2026. Με διπλάσιες απολαβές σε σχέση με τις τωρινές!

Το νέο συμβόλαιο προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που θα τον καταστήσει τον δεύτερο καλύτερα αμειβόμενο παίκτη της ομάδας του Μονάχου. Πίσω μόνο από τον σταρ, Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι, και μπροστά από τους Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ!

«Αποφάσισα να διαπραγματευτώ μόνος μου και να αναλάβω την προσωπική μου ευθύνη. Έλαβα την απόφαση πέρυσι μετά από πολλή σκέψη. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τον εαυτό μου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον», υποστήριξε χαρακτηριστικά τον περασμένο Απρίλιο.

Η Μπάγερν τον αγόρασε το 2015 από τη Στουτγκάρδη αντί 8,5 εκατομμυρίων ευρώ και η διαρκής εξέλιξή του δεν έχει... ταβάνι. Θα καταφέρουν οι περιπτώσεις τον Κέβιν ντε Μπρόινε και Γιόσουα Κίμιχ να σηματοδοτήσουν νέα τάση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ή θα είναι οι εξαιρέσεις που θα επιβεβαιώσουν τον κανόνα;

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα