Αστυνομία Κύπρου: Εντοπίστηκε ο 32χρονος «επενδυτής» και συνελήφθη

Αστυνομία Κύπρου: Εντοπίστηκε ο 32χρονος «επενδυτής» και συνελήφθη

Newsroom
αστυνομια
Μετά από ανακοίνωση της στο διαδίκτυο, η Αστυνομία Κύπρου ενημέρωσε πως συνελήφθη ο 32ρονος καταζητούμενος, Πάνος Φασουλιώτης, ο οποίος κατηγορείται για διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων.

Διαβάστε:

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Εντοπίστηκε πριν από λίγο και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που δύο πρόσωπα υπέβαλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, κατά την περίοδο Δεκεμβρίου, 2023 και Ιανουαρίου, 2024, ο 32χρονος ύποπτος, φέρεται με ψευδείς προφάσεις, να τους απέσπασε χρηματικό ποσό. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 32χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του υπόπτου, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω καταζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα