Ε.Ν. Παραλιμνίου: Καταζητείται ο «επενδυτής» από την Αστυνομία

Ε.Ν. Παραλιμνίου: Καταζητείται ο «επενδυτής» από την Αστυνομία

Newsroom
ΕΝΠ
Σύμφωνα με ανακοίνωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε πως ο «επενδυτής» της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων.

Ο «επενδυτής» της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Πάνος Φασουλιώτης, ανακοινώθηκε σαν ο νέον πρόεδρος της ομάδας του Παραλιμνίου στις 8 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αστυνομίας:

«Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Φασουλιώτη, ημερομηνία γέννησης 14/05/1991, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που δύο πρόσωπα υπέβαλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, κατά την περίοδο Δεκεμβρίου, 2023 και Ιανουαρίου, 2024, ο 32χρονος καταζητούμενος ύποπτος, φέρεται με ψευδείς προφάσεις, να τους απέσπασε χρηματικό ποσό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα