Με δίδυμο Αραβίδη - Πέκχαρτ!

Γιώργος Τσακίρης
Με δίδυμο Αραβίδη - Πέκχαρτ!

bet365

Δουλειά στην τακτική και δοκιμή στο 4-4-2 με (εννοείται) πολλές αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Ζοσέ Μοράις για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Αύριο έχουμε πρεμιέρα για τον θεσμό που κατέκτησε η ΑΕΚ πέρυσι (του Κυπέλλου) κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό. Όπως είναι γνωστό οι Κιτρινόμαυροι είναι στον 6ο όμιλο και υποδέχονται στις 19:30 αύριο (25/10) την Κέρκυρα έχοντας όπως ήταν γνωστό από την ανακοίνωση της αποστολής πολλές αλλαγές στην 11άδα της...

Ο Ζοσέ Μοράις δούλεψε στην τακτική στη διάρκεια της προπόνηση της Ένωσης και φανέρωσε τη σκέψη του για 4-4-2 με τους Αραβίδη και Πέκχαρτ να συνυπάρχουν ως επιθετικό δίδυμο. Προφανώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει πώς θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα και θεωρεί ότι οι δυο τους μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου!

Στις υπόλοιπες θέσεις χρησιμοποιήθηκαν οι (τετράδα στην άμυνα) Γκάλο δεξί μπακ, Ντίας (αριστερό μπακ), Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος (δίδυμο στα στόπερ). Στα χαφ ζευγάρι ήταν ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες ενώ στα άκρα σαν χαφ τοποθετήθηκαν οι Πλατέλλας και Χριστοδουλόπουλος (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) με τους Αραβίδη - Πέκχαρτ υπενθυμίζουμε να χρησιμοποιούνται στην επίθεση.

Αυτό δούλεψε ο Πορτογάλος τεχνικός χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αλλαγής αποφάσεων έως ότου αρχίσει το ματς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα