Ο «Σίφο» και οι τρεις στόπερ του Στραματσόνι

Gazzetta team
Ο «Σίφο» και οι τρεις στόπερ του Στραματσόνι

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός εξακολουθεί να θέλει τον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Πολύ υπομονή και επιμονή, αναμένεται να δείξει ο Παναθηναϊκός για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς ο τεχνικός του συλλόγου εξακολουθεί να τον έχει πρώτο στην λίστα του, ενώ πάνω του «χτίζει» και τα πλάνα του για το σύστημα με τρεις στόπερ.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ακόμα δεν πρόκειται να έχουμε εξελίξεις, αφού ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό, έχει ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν φεύγει από την ομάδα μέσα στα προκριματικά, ενώ δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει τον παίκτη χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως και να έχει, ο Στραματσόνι έχει τονίσει ότι θα δουλέψει πολύ πάνω στο σύστημα αυτό, καθώς είναι της άποψης ότι το τριφύλλι θα το χρειαστεί, ειδικά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα