Δεν άρεσε ο αποκλεισμός σε Γιαννιώτα
Ο διεθνής εξτρέμ δυσαρεστήθηκε από αυτήν την επιλογή του Ισπανού τεχνικού καθώς περίμενε πως θα είχε άλλη εξέλιξη φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν του μεταφέρθηκε πως κόβεται. Η απογοήτευση αλλά και η πικρία έκαναν την εμφάνισή τους για τον παίκτη, που και πέρυσι είχε ξεκινήσει με όνειρα, φιλοδοξίες και περγαμηνές και πάλι δεν αγωνίστηκε στο Λιμάνι.
Λογικά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα θα έχει άλλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας που πάντως βάσει της εικόνας του στο α' στάδιο της προετοιμασίας (προπονητικά και αγωνιστικά) δεν ήταν για να μείνει εκτός. Οι επιλογές όμως, η ποδοσφαιρική κρίση και οι αποφάσεις ανήκουν πάντα στον προπονητή, που προφανώς είδε κάτι άλλο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
