Πρωτιά και γκολ για την Αγγλία

Gazzetta team
Πρωτιά και γκολ για την Αγγλία

bet365

Με Βάρντι/Στάριτζ στο αρχικό σχήμα και με τους Σλοβάκους που συνεχώς δέχονται γκολ, η Αγγλία πάει για την κατάκτηση της πρωτιάς στο Β' γκρουπ του Euro 2016.

Τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν στο Σεντ Ετιέν τους Σλοβάκους που κι εκείνοι θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από την αποψινή αναμέτρηση, με τη νίκη των Άγγλων να εντοπίζεται στο 1,80, ενώ, για τη διπλή ευκαιρία των τυπικά γηπεδούχων στο ματς, η απόδοση που πληρώνει είναι στο 1,95. Ο Χότζον αποφάσισε να βάλει από την αρχή στο παιχνίδι τους Βάρντι και Στάριτζ και κοιτώντας το Over 2,5 το βρίσκουμε στο 2,40. Για τον φορ της Λέστερ, να βρει δίχτυα πρώτος έχει 5,50 και τον ομόλογό του της Λίβερπουλ, 5,25. Οι Σλοβάκοι δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ποτέ ανέπαφη την εστία τους σε έξι παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων και η νίκη της Αγγλίας σε ημίχρονο/τελικό, βρίσκεται στο 2,75. Κρίνοντας από τα δύο ματς που έχουν παίξει στον όμιλο οι δύο αντίπαλοι και τα χρονικά σημεία όπου έχουν επιτευχθεί γκολ, μια επιλογή να σημειωθεί το τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης από το 61' μέχρι το 75' εντοπίζεται στο 4,33.

Η Βρετανία θα μπορεί να έχει και τους δύο εκπροσώπους της από το συγκεκριμένο γκρουπ στην επόμενη φάση του Euro 2016, αν η Ουαλία τα καταφέρει απέναντι στη Ρωσία στο άλλο ματς της ημέρας για τον Β' όμιλο. Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει σκοράρει για τους «δράκους» με το πρώτο σουτ προς την εστία και στα δύο ματς μέχρι στιγμής, με την απόδοση να σκοράρει πάλι πρώτος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του να φτάνει στο 2,45. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση, με την παράδοση όμως να είναι υπέρ τους και να έχουν το 3x3 στην προϊστορία με τους σημερινούς τους αντιπάλους. Στο 2,65 η νίκη της ομάδας του Σλούτσκι, στο 2,85 αυτή για το σύνολο του Κόουλμαν. Κόντρα σε Άγγλους και Σλοβάκους, τα παιχνίδια των δύο ομάδων που «συγκρούονται» απόψε στην Τουλούζη είχαν περισσότερα από δύο γκολ και την επιλογή για 3-4 τέρματα στο ματς τη βρίσκουμε στο 3,10. Οι Ουαλοί έχουν δεχθεί γκολ και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια τους, οι Ρώσοι μόλις δύο φορές δεν μάζεψαν τη μπάλα από τα δίχτυα τους σε 17 αναμετρήσεις σε τελική φάση Euro και το ενδεχόμενο να δούμε γκολ και από τις δύο σήμερα, πληρώνει στο 2,10.

 

Τελευταία Νέα