Άνοιξε τη μύτη Ουαλού φιλάθλου ο Μπέιλ! (pic)
Τρομερά άτυχος στάθηκε Ουαλός φίλαθλος, καθώς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο Μπορντό, δέχτηκε στο πρόσωπο τη μπάλα από σουτ του Μπέιλ, με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του.
Τα σουτ-οβίδες που εξαπολύει ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν αποτελούν απειλή μονάχα για τους αντίπαλους τερματοφύλακες απ' ότι φαίνεται.
Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα στο Μπορντό για στην αναμέτρηση της Ουαλίας με τη Σλοβακία, ένας άτυχος συμπατριώτης του άσου της Ρεάλ που παρακολουθούσε την προθέρμανση της χώρας του από την άκρη του γηπέδου, δέχτηκε στο πρόσωπο τη μπάλα, έπειτα από προσπάθεια του, καταλήγοντας με σπασμένη μύτη.
Ο Μπέιλ βρέθηκε αμέσως δίπλα του, προκειμένου να ζητήσει συγνώμη και σίγουρα με το υπέροχο γκολ του λίγο αργότερα στον αγώνα θα κατάφερε να τον αποζημιώσει κάπως για τη «ζημιά» που του προκάλεσε.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Οι 16 ευρωπαϊκές χώρες που παίζουν τα... ρέστα τους στα play-offs, τέσσερα τα εισιτήρια
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Πήρε το «θρίλερ» η Σκωτία, σόκαρε στις καθυστερήσεις την Δανία και... πέταξε για ΗΠΑ
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Ακόμη ένα βήμα προς τις ΗΠΑ για την «τετράσφαιρη» Ισπανία και την Αυστρία

