Eξετάζει Φατάι ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Eξετάζει Φατάι ο ΠΑΟΚ

bet365

Την περίπτωση του 26χρονου Νιγηριανού φορ της Σπάρτα Πράγας, πιθανής αντιπάλου του στα προκριματικά του Champions League, Καχιντέ Φατάι, εμφανίζεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος του στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τη «Goal» μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν το «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αυτή του Καχιντέ Φατάι.

Ο 26χρονος Νιγηριανός φορ αγωνίζεται στη Σπάρτα Πράγας, την οποία ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει απέναντι του στον 3ο προκριματικό του Champions League, και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 13 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Τσέχους.

Πέρα από την κορυφή της επίθεσης, μπορεί να αγωνιστεί επίσης και στη δεξιά πτέρυγα, ενώ το συμβόλαιο του με την Σπάρτα Πράγας λήγει το καλοκαίρι του 2018, γεγονός που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να τα βρει με τους Τσέχους, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Από το 2008 μέχρι το 2015 αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την φανέλα της Άστρα, έχοντας παράλληλα και ένα πέρασμα από την Μπριζ την περίοδο 2013-14, ως δανεικός, ενώ στην Σπάρτα μετακόμισε το 2015, έναντι 500.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα