Σεβίλλη - Μπέτις 2-0

Gazzetta team
Σεβίλλη - Μπέτις 2-0

bet365

Στο ντέρμπι της πόλης η Σεβίλλη καθάρισε ως συνήθως τη Μπέτις (2-0) και κλείδωσε την 7η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η Μπέτις βιώνει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της αναφορικά με την αντιπαλότητα με τη Σεβίλλη. Δεν της έφτανε που έχει δει την μεγάλη αντίπαλο της να σηκώνει τόσες ευρωπαϊκές κούπες σε μία δεκαετία ή που την απέκλεισε πρόπερσι και στην ευρωπαϊκή κόντρα τους, είναι και που δεν σηκώνει κεφάλι στην Ισπανία. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ουνάι Εμερι νίκησε 2-0 τους Βερδιμπλάνκος και επιβεβαίωσε το ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό του Νότου.

Με την κεφαλιά του στο 67’ ο Γκαμεϊρό έφτασε τα 12 γκολ κόντρα σε όλες τις αντιπάλους από την Ανδαλουσία και τα τρία κόντρα στη Μπέτις. Η σουτάρα του Κόκε (80’) ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων και ταυτόχρονα κλείδωσε την 7η θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League. Με αυτή τη νίκη η Σεβίλλη ανέβασε το αήττητο σερί της επί της Μπέτις στο 5-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ της.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα