Πεντάσφαιρη η Πολωνία (vids)

Gazzetta team
Πεντάσφαιρη η Πολωνία (vids)

bet365

Χωρίς να σκοράρει καν ο Λεβαντόφσκι, οι Πολωνοί διέλυσαν 5-0 τους Φινλανδούς. Νίκη (2-1) για την Αυστρία κόντρα στην Αλβανία.

Σε εκπληκτική κατάσταση εμφανίστηκε κόντρα στη Φινλανδία η Πολωνία και τη διέλυσε με 5-0. Η είδηση είναι ότι έβαλαν τόσα, δίχως καν να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι και έτσι ο κόουτς Ανταμ Λαβάνκα μπορεί να τρίβει τα χέρια του με την απόδοση πολλών αναπληρωματικών. Γκροζίτσκι (18', 85) και Βζόλεκ (20', 66') βρήκαν δίχτυα από δύο φορές, με τον Σταρζόνσκι (32') να προσθέτει ενδιάμεσα το πιο όμορφο τέρμα με περιστροφή στον άξονα του και πλασέ στην απέναντι γωνία.

Με Κάτσε, Λίλα η Αλβανία
Η Αλβανία δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη Βιέννη, όπου ηττήθηκε με 2-1 από την Αυστρία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βασικούς τον Αντι Λίλα του Πας Γιάννενα και τον Εργκίς Κάτσε του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος έγινε αλλαγή στο 46', ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 78' με το σκορ ήδη διαμορφωμένο. Ο Γιάνκο στάθηκε αρχικά τυχερός (6'), πήρε μία κόντρα και σκόραρε με περίεργο τρόπο. Το διαγώνιο του Χάρνικ (13') έκανε το 2-0, αλλά με ωραία ενέργεια και τρομερό βολέ (47') ο Λενζανί σκόραρε για τους Αλβανούς.

 

EURO Τελευταία Νέα