ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ασέβεια ο ορισμός Δημητρόπουλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ασέβεια ο ορισμός Δημητρόπουλου»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τον ορισμό του Δημητρόπουλου από την ΚΕΔ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τη θέση του «Δικεφάλου»

Η είδηση για τον ορισμό του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεν ήχησε καλά στα αφτιά των ανθρώπων του «Δικεφάλου». Και από τα υψηλότατα κλιμάκια της Τούμπας, όπου συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, βγαίνει μια έντονη ενόχληση και δυσφορία για την απόφαση της ΚΕΔ.

«Είναι ασέβεια για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ντέρμπι να μην επιλέγεται διεθνής διαιτητής.

Σε ματς ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος από τους κατά τεκμήριο καλύτερους.

Αναρωτιόμαστε επίσης πως ο υπουργός ανέχεται να ορίζεται ένας διαιτητής που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ως ύποπτος για συμμετοχή σε σκάνδαλα, όταν δείχνει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όταν πρόκειται για τιμωρία των ομάδων ή αποκλεισμό των οπαδών από τα γήπεδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα