Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

Gazzetta team
Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

bet365

Ακόμη πιο κοντά στο να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο είναι η ΑΕΚ μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής της περιβαλλοντικής μελέτης!

Η Ενωση έχει το νόμο με το μέρος της και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς καθώς ένα-ένα τα εμπόδια κάμπτονται και πλησιάζει η ημέρα που θα είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών. Τελευταία πολύ σημαντική εξέλιξη είναι το γεγονός ότι το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε την περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά» και μάλιστα με πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς από τις 96 ψήφους, οι 78 ήταν υπέρ και μόλις 16 κατά. Παρά την εξέλιξη αυτή, ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας επανέλαβε τις... ανησυχίες του για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ αλλά δεν πείθουν και πολλούς.

Αυτό που ενδιαφέρει βασικά την Περιφέρεια Αττικής είναι η αύξηση των θέσεων πάρκινγκ και να υπάρξει βελτίωση στις συγκοινωνίες της περιοχής, κάτι που δεν αφορά φυσικά την ΑΕΚ αλλά το κράτος και γι' αυτό στην Ενωση περιμένουν πλέον να αναλάβει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης και να βάλει την απαραίτητη υπογραφή. Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, το όνειρο των ΑΕΚτζήδων θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα